Νήματα Ανόρθωσης – Στήριξης – “Μη Χειρουργικό Lifting”

Νήματα Ανόρθωσης – Στήριξης – “Μη Χειρουργικό Lifting”

Νήματα Ανόρθωσης – Στήριξης – “Μη Χειρουργικό Lifting”

Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται στη μείωση του υποδόριου ιστού με την πάροδο του χρόνου και είναι φυσικό επακόλουθο.

Το χειρουργικό lifting (ρυτιδεκτομή) ήταν και παραμένει η πιο σίγουρη μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος. Δεν παύει όμως να είναι μια χειρουργική επέμβαση με τα ιδιαίτερα στοιχεία και την ειδική φροντίδα που απαιτεί μια επέμβαση.

Σε όσους θέλουν να αποφύγουν την χειρουργική επέμβαση ή όταν το πρόβλημα είναι μέτριο ή μικρό, τα νήματα ανόρθωσης προσφέρουν μια άριστη λύση.

Η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη (τοπική αναισθησία στα σημεία εισόδου των νημάτων).

Στο πρόσωπο μπορούμε να πετύχουμε ανόρθωση των παρειών, των ζυγωματικών, των φρυδιών, αναμόρφωση του περιγράμματος (οβάλ) του προσώπου και του λαιμού. Αυτό οφείλεται στα μικρά άγκιστρα που έχουν τα νήματα (COGS) που έλκουν και τεντώνουν το δέρμα. Ανάλογα με το υλικό σύνθεσης των νημάτων το αποτέλεσμα διαρκεί 12 έως 24 μήνες.

Στο σώμα χρησιμοποιούμε τα απλά νήματα PDO χωρίς άγκιστρα. Τα εφαρμόζουμε για στήριξη και ανάπλαση στους μηρούς, στα γόνατα, στους γλουτούς, στην κοιλιά, στο στήθος, στους βραχίονες και στο λαιμό.

Στο ιατρείο του Δρ. Μουτσούδη διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή όλων των νημάτων που διατίθενται σήμερα στην αγορά, όπως τα PDO mono Double screw (διπλά περιστρεφόμενα), TWIN (διπλά), CO cog pdo threads (οδοντωτά νήματα άμεσης ανόρθωσης) και τα μόνιμα νήματα Spring threads. Ο ιατρός σας, θα επιλέξει τα κατάλληλα νήματα ανάλογα με την περίπτωσή σας.

Ο αριθμός των νημάτων που απαιτούνται σε κάθε περιστατικό εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Το κόστος είναι ανάλογο με τον αριθμό και τον τύπο των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην κάθε περίπτωση.