Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική

lipoanarofisi
lipoanarofisi1
lipoanarofisi3

Τι είναι η Λιποαναρρόφηση και η Λιπογλυπτική;

Αισθητική Ιατρική – Βελτίωση από τους αρχαίους χρόνους!

Οι προσπάθειες της αισθητικής Ιατρικής για βελτίωση της εξωτερική εμφάνισης του ανθρώπου χρονολογούνται από πολύ παλιά και προσαρμόζονται πάντα στις αισθητικές απαιτήσεις της εποχής.

Για παράδειγμα, στην εποχή της Αναγέννησης οι υπερβολικές καμπύλες ήταν το επιθυμητό μοντέλο ιδιαίτερα των γυναικών.

Σήμερα αντιθέτως τα αισθητικά κριτήρια έχουν αλλάξει και οι έντονες καμπύλες δεν είναι αισθητικά αποδεκτές. Ένα καλλίγραμμο σώμα σύμφωνα πάντα με τις αισθητικές αντιλήψεις της εποχής που ζούμε όπως είπαμε πριν, επηρεάζει καίρια τον ψυχισμό και τη συμπεριφορά μας.

Η ωραία αισθητική παρουσία μάς γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας ανανεώνει ψυχικά και πνευματικά. Η κοιλίτσα και οι ευτραφείς γοφοί μπορεί να δηλώνουν ευμάρεια και «καλή ζωή», συχνά όμως μας γεμίζουν άγχος και αρνήσεις.

Το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα που η αποτελεσματική αντιμετώπισή του θέλει δυναμική παρέμβαση. Στους μηρούς, τους γοφούς, την κοιλιά, το στομάχι, τα γόνατα ή όπου αλλού υπάρχει τοπικό πάχος, το λίπος είναι ανθεκτικό και καλά οργανωμένο έτσι που δεν επηρεάζεται από τη δίαιτα, τις μαλάξεις ή άλλες μη επεμβατικές μεθόδους (υπέρηχοι, φωτοθεραπεία, κ.α.). Με τις μεθόδους αυτές βέβαια δημιουργείται μια σχετική βελτίωση η οποία όμως διαρκεί πολύ λίγο.

Το πρόβλημα αναπαράγεται. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγεί κάποιος είναι η αφαίρεση του επιπλέον λίπους που προκαλεί τη δυσμορφία στο περίγραμμα του σώματος. Από τη δεκαετία του ’70 άρχισε να εφαρμόζεται η μέθοδος της λιπογλυπτικής (λιποαναρρόφησης) για τη θεραπεία του τοπικού πάχους.

Στη χώρα μας εφαρμόζεται εδώ και μια 20ετία περίπου.

Στα χρόνια που πέρασαν, η μέθοδος εξελίχθηκε και βελτιώθηκε σε τέτοιο επίπεδο που σήμερα κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως από τις αισθητικές επεμβάσεις. Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος όταν τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές και μπορεί να γίνει σε ένα καλά οργανωμένο ιδιωτικό ιατρείο. Από το 1987 εφαρμόζεται μια ειδική μέθοδος τοπικής αναισθησίας που κάνει την επέμβαση πιο ασφαλή, πιο εύκολη, ανώδυνη πετυχαίνοντας τελικά ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρόλο που θα περίμενε κανείς αφαιρώντας αυτή τη μάζα του λίπους το δέρμα να χαλαρώσει και να κρεμάσει, εφαρμόζεται μια ειδική τεχνική με την οποία το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και σφιχτό ενώ στα σημεία αυτά εξαφανίζεται και η κυτταρίτιδα που συνήθως υπάρχει. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου και της τοπικής αναισθησίας που χρησιμοποιείται είναι το ότι η ασθενής μπορεί να σηκωθεί και να κινείται κανονικά και την επόμενη μέρα να πάει στη δουλειά της.

Το αποτέλεσμα είναι σταθερό και μόνιμο, γιατί αφαιρείται ο λιπώδης ιστός και τα λιποκύτταρα τα οποία δεν ξαναδημιουργούνται.

Πριν και Μετά – Φωτογραφίες

λιποαναρρόφηση πριν και μετά

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha