Ανακτώντας τη Φυσική Ομορφιά μετά τη γέννα

Ανακτώντας τη Φυσική Ομορφιά μετά τη γέννα

Ανακτώντας τη Φυσική Ομορφιά μετά τη γέννα

Η μητρότητα είναι μια εξαιρετικά όμορφη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Καθώς όμως το σώμα προσαρμόζεται για να φέρει ένα νέο πλάσμα στον κόσμο, μπορεί να υποστεί αλλαγές που παραμένουν ορατές και μετά τη γέννα. Αν είστε νέα μητέρα που επιθυμείτε να επαναφέρετε το σώμα σας στην προγεννητική του κατάσταση και να μειώσετε τα σημάδια της εγκυμοσύνης, υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ξανά τη φυσική σας ομορφιά.

Αντιμετώπιση των ραγάδων με laser και μεσοθεραπεία

Οι ραγάδες, ή ραβδώσεις, είναι παραμορφώσεις του δέρματος που συχνά εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω της διατατικότητας του δέρματος κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης του εμβρύου. Η αντιμετώπιση των ραγάδων μπορεί να γίνει με τη χρήση laser, το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, βοηθώντας στην αναγέννηση των ιστών.

Επίσης, η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία εισάγονται θρεπτικές ουσίες στο δέρμα με σκοπό την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της ελαστικότητας του.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ανόρθωση πεσμένου στήθους

Μετά τη γέννα, το στήθος μπορεί να χάσει την προηγούμενη σφριγηλότητά του και να παρουσιάσει κάποια χαλάρωση. Η ανόρθωση πεσμένου στήθους είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην ανύψωση και ανόρθωση του στήθους, επαναφέροντας την νεανική του εμφάνιση

Μάθετε περισσότερα εδώ

Κοιλιοπλαστική

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η κοιλιά εκτείνεται για να φιλοξενήσει το μωρό. Μετά τη γέννα, η κοιλιά μπορεί να παρουσιάσει χαλάρωση των μυών και διάταση του δέρματος. Η κοιλιοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους από την κοιλιά, επαναφέροντας την επίπεδη και σφιχτή εμφάνιση της περιοχής.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Σημείωση: Πριν υποβληθείτε σε οποιαδήποτε θεραπεία, συνιστούμε να συνομιλήσετε με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Μουτσούδη για να αξιολογήσει την κατάσταση του σώματός σας και να σας παράσχει την κατάλληλη συμβουλή και οδήγηση σχετικά με την κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ξανά την αυτοπεποίθηση και τη φυσική ομορφιά που αξίζετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια συνεδρία εξέτασης και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για την αναζωογόνηση του σώματός σας.