Ευρυαγγείες: Απαλλαγείτε εύκολα και ανώδυνα με το VEINO LASER

evruaggeies-prosopo
evruaggeies-podi
evruaggeies-prin-meta

Οι ευρυαγγείες είναι στην ουσία μικρά, επιφανειακά, διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που διακρίνονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, χάρη στο έντονα κόκκινο ή γαλάζιο χρώμα τους.

Αν και πολλές περιπτώσεις ευρυαγγειών σε όλο το σώμα αφαιρούνται συνήθως μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται σκληροθεραπεία, ορισμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ευρυαγγειών του προσώπου, είναι πολύ μικρές για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με αυτόν τον τρόπο. Όταν οι φλέβες είναι μικρές και κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, τότε η αφαίρεση ευρυαγγειών με λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία.

Το λέιζερ VEINO 980nm Diode Laser Vascular χρησιμοποιείται για την επιλεκτική στόχευση και καταστροφή του κόκκινου χρωματισμού των ευρυαγγειών, χωρίς να βλάψει τον περιβάλλοντα ιστό.

Πως γίνεται η αφαίρεση ευρυαγγειών με λέιζερ

Η διαδικασία θεραπείας είναι σχετικά γρήγορη και δεν απαιτείται αναισθησία. Μετά από τη θεραπεία, το δέρμα σας θα είναι αισθητά πιο ομοιόμορφο και φυσικό στην εμφάνιση. Κάποια πρόσκαιρη ενόχληση μπορεί να εμφανιστεί, ωστόσο, αυτό διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.

Τυπικά, δεν χρησιμοποιούνται τοπικά αναισθητικά, αλλά ο γιατρός θα συζητήσει μαζί σας τις επιλογές για τη σωστή διαχείριση τυχόν ενόχλησης από τη θεραπεία. Τις περισσότερες φορές, δεν υπάρχει παρατεταμένη ενόχληση μετά από την εφαρμογή.

Κατά τη διαδικασία της θεραπείας ευρυαγγειών με το VEINO 980nm Diode Laser Vascular, τα μάτια σας θα προστατεύονται με ειδικά γυαλιά. Μπορεί να αισθανθείτε για λίγο μια αίσθηση ζεστασιάς ή καψίματος, καθώς οι παλμοί του λέιζερ απορροφώνται από τα αγγεία που δέχονται την θεραπεία. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μισή ώρα ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που πρόκειται να γίνει η εφαρμογή.

Τι είναι το VEINO 980nm Diode Laser Vascular;

Το λέιζερ VEINO 980nm Diode Laser Vascular εκπέμπει μια δέσμη φωτός που είναι εξαιρετικά απορροφητική από την αιμοσφαιρίνη. Το VEINO 980nm επιτρέπει στον γιατρό να θεραπεύσει με ακρίβεια τα ορατά αγγεία, τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, τις ευρυαγγείες, τις αγγειακές βλάβες και τον αποχρωματισμό του δέρματός σας.

Το VEINO 980nm Diode Laser Vascular είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για όλα τα χρώματα δέρματος, ακόμη και για το μαυρισμένο δέρμα, καθιστώντας το την καταλληλότερη μέθοδο αντιμετώπισης ευρυαγγειών για πολλούς ασθενείς. Η θεραπεία προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει με την κατάσταση της πάθησης καθώς και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία ευρυαγγειών με το VEINO 980nm Diode Laser Vascular;

Το φως που εκπέμπει το VEINO 980nm Diode Laser Vascular απορροφάται από το αίμα που ρέει μέσω του στοχευόμενου αγγείου. Η απορρόφηση μετατρέπει το φως σε θερμική ενέργεια, η οποία αυξάνει τη θερμοκρασία του αίματος. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, η θερμότητα που παράγεται από το laser, πήζει το αίμα μέσα στο αγγείο προκαλώντας την κατάρρευση και τη σφράγισή του. Αυτό προκαλεί στη συνέχεια τη σταδιακή εξάλειψη της αγγειακής βλάβης από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ποιες παθήσεις του δέρματος μπορεί να αντιμετωπίσει το VEINO 980nm Diode Laser Vascular;

Το VEINO 980nm Diode Laser Vascular μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη θεραπεία:

  • Ροδόχρου ακμής
  • Ερυθρότητας σε αγγεία προσώπου και ποδιών
  • Τηλαγγειεκτασία
  • Ευρυαγγείες
  • Σπασμένα τριχοειδή αγγεία

Τι να περιμένετε μετά τη θεραπεία ευρυαγγειών με λέιζερ

Η πιο κοινή παρενέργεια είναι ο αποχρωματισμός των αγγείων και η εμφάνιση μώλωπα γύρω από την περιοχή που έχει υποβληθεί σε θεραπεία. Τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν εντός λίγων ημερών μετά τη θεραπεία. Αρχικά, μπορεί να έχετε μια εμφάνιση σαν «γρατσουνιές γάτας» στα αγγεία που υποβλήθηκαν σε θεραπεία για 1 – 2 ημέρες.

Η υπό θεραπεία περιοχή μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητη στην αφή και να αισθάνεστε σαν να υπάρχει ένα ελαφρύ ηλιακό έγκαυμα σε αυτήν. Οι περισσότερες ερυθρότητες, οιδήματα και ευαισθησίες υποχωρούν εντός 2-3 ημερών.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Μουτσούδης θα σας εξηγήσει τις προσωρινές αλλαγές στο δέρμα σας και πώς μπορείτε να τις ‘καμουφλάρετε’.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού για την μετέπειτα φροντίδα. Για θεραπείες σε ορισμένες περιοχές του σώματος, όπως τα πόδια, μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες. Το δέρμα σας θα είναι ευαίσθητο στο υπεριώδες φως και πρέπει να αποφεύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο. Πρέπει να καλύψετε πλήρως το δέρμα που έχει υποστεί θεραπεία ή/και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό, με ελάχιστο δείκτη προστασίας 30, όταν βγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους.

Πόσο σύντομα θα δείτε αποτελέσματα μετά την θεραπεία

Ορισμένα αγγεία μπορεί να εξαφανιστούν αμέσως, ενώ η άλλα μπορεί να καταστούν λιγότερο εμφανή. Η εφαρμογή του λέιζερ VEINO 980nm Diode Laser Vascular προκαλεί κατάρρευση των ανεπιθύμητων αγγείων και, σε μικρή χρονική περίοδο, το σώμα σας θα απορροφήσει σιγά-σιγά αυτό το αγγείο, όπως γίνεται με την επούλωση ενός μώλωπα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα κάποιων εβδομάδων.

Πόσες εφαρμογές της θεραπείας ευρυαγγειών χρειάζομαι;

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της αγγειακής σας κατάστασης μπορεί να απαιτούνται πολλαπλές θεραπείες. Η βελτίωση διαρκεί γενικά για αρκετά χρόνια, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα αναπτυχθούν νέες φλέβες, οι οποίες απαιτούν μεταγενέστερη θεραπεία.

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για τις ευρυαγγείες και την αντιμετώπισή τους; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha