Αυξητική – Πλαστική Γλουτών

Brazilian Lifting – Λίφτινγκ Γλουτών

Οι γλουτοί βρίσκονται στο κέντρο της οπίσθιας επιφάνειας του σώματος και παίζουν σημαντικό ρόλο στο περίγραμμα του.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για τη για την αξιολόγηση της ομορφιάς των γλουτών είναι η προβολή τους, η φυσιολογική θέση της γλουτιαίας πτυχής και η σφριγηλότητα του δέρματος.

Οι στόχοι τους οποίους επιθυμούμε να εκπληρώσουμε με το Brazilian lifting είναι:

  1. Η αύξηση του όγκου των γλουτών
  2. Η ανόρθωση των γλουτών
  3. Η βελτίωση του σχήματος

Οι πιο δημοφιλείς τεχνικές που αποκαθιστούν την ομοιομορφία στην περιοχή των γλουτών είναι η Λιποπρόσθεση, Η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης και τέλος η λιγότερο επεμβατική τεχνική είναι συνδυασμός χρήσης εναίσιμων υλικών και νημάτων. Ξεκινώντας με την μέθοδο της Λιποπρόσθεσης, η οποία είναι και η πιο δημοφιλής, θα ήθελα να τονίσω ότι η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και συνδυασμό μέθης. Στην αρχή γίνεται λιποαναρρόφηση από τις περιοχές που έχουμε σχεδιάσει και αφού επεξεργαστούμε τα λιποκύτταρα και τα ενδυναμώσουμε με PRP (αυτόλογα βλαστοκύτταρα) εν συνεχεία τοποθετούμε με ειδικές κάνουλες το λίπος σε πολλαπλά επίπεδα (υποδόρια, υποπεριτοναϊκά, ενδομυϊκά).

Η λήψη καθώς και η μεταφορά του λίπους γίνεται με πολύ μικρές τομές που δεν ξεπερνούν τα 3 – 4 χιλιοστά.

Μέτα την επέμβαση τοποθετείται ειδικός ελαστικός επίδεσμος (κορσές) ο οποίος χρειάζεται να παραμείνει για 3 – 4 βδομάδες. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 7 ημέρες και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του μετά από 2 βδομάδες.

Το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμη πιο αρμονικές οι καμπύλες του σώματος.

brazilian-butt-lift-lifting-glouton-lipoanarofisi

Η δεύτερη πιο δημοφιλής μέθοδος είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στην περιοχή των γλουτών. Η χειρουργική αυτή μέθοδος γίνεται με γενική αναισθησία συνήθως και η ενδιαφερόμενη παραμένει 24 ώρες στην κλινική. Η τοποθέτηση των ενθεμάτων γίνεται με μια μικρή σχετικά τομή στη γλουτιαία σχισμή και το επίπεδο τοποθέτησης γίνεται είτε υποπεριτοναϊκά είτε κάτω από μείζων γλουτιαίο μυ. Η ασθενής χρησιμοποιεί επίσης έναν ελαστικό κορσέ για 4 βδομάδες και αποφεύγει να κάθεται και να ξαπλώνει ανάσκελα για 10 ημέρες μετά το χειρουργείο.

Τέλος, η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, που σκοπό έχει να δώσει όγκο και να αναδιαμορφώσει την περιοχή των γλουτών, είναι συνδυασμός έγχυσης υαλουρονικού η πολυγαλακτικού οξέος τοπικά καθώς επίσης και η χρήση νημάτων PDO / PLLA. Η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας και η ενδιαφερόμενη επιστρέφει στις δραστηριότητες της άμεσα.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται προοδευτικά στις επόμενες 2 βδομάδες και η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου για ένα με ενάμιση χρόνο.

Συνοψίζοντας λοιπόν θα ήθελα να επισημάνω ότι ο ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες και ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε σώμα προτείνεται η συνολική αντιμετώπιση – θεραπεία. Η Θεραπεία Brazilian Butt Lift είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία, αρκεί να εφαρμόζεται από πιστοποιημένο και έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό.

brazilian-butt-lifting

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για brazilian buttock lift (λίφτινγκ γλουτών); – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha