Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους – Καθαρισμός Προσώπου

dermatoapoxesi-1
dermatoapoxesi-2
dermatoapoxesi-3

Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

Είναι η μέθοδος με την οποία προκαλείται τριβή και αναρρόφηση της επιφάνειας του δέρματος με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών στιβάδων και την τόνωση της επιδερμίδας.

Τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο απομακρύνονται, οι διασταλμένοι πόροι συρρικνώνονται και η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή. Η θεραπεία κινητοποιεί τους ινοβλάστες, προκειμένου να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη ενεργοποιώντας τη φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού. Ταυτόχρονα στην περιοχή προκαλείται υπεραιμία λόγω του μικροτραυματισμού, γεγονός που βοηθάει στην περαιτέρω ανάπλαση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία ενδείκνυται:

  • για λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • ουλές από ακμή
  • μαύρα στίγματα και πόρους
  • κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο
  • για την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου, στο λαιμό και το μπούστο.

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια ανώδυνη μέθοδος που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλο το χρόνο.

Καθαρισμός Προσώπου

Μια από τις πιο βασικές θεραπείες που χρειάζεται το δέρμα μας για να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίσουν οι πόροι από το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα είναι ο καθαρισμός. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ή παρέμβαση στο πρόσωπο όπως η χρήση υαλουρονικού οξέως ή botox και ο λόγος είναι απλός. Μια λαμπερή επιδερμίδα μετά από ένα σωστό καθαρισμό πάντα αναδεικνύει και τις υπόλοιπες θεραπείες.

Ο καθαρισμός απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί από την εφηβική ηλικία. Ο καθαρισμός βοηθάει τα πρόσωπα με ακμή γιατί τα απαλλάσσει από το εγκλωβισμένο σμήγμα. Η τακτική επανάληψη της συγκεκριμένης θεραπείας σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση και την ορθή χρήση εξειδικευμένου σαπουνιού ή κρέμας στο σπίτι βοηθάει στη μείωση των παγιδευμένου σμήγματος και έτσι στην ελάττωση της εμφάνισης της ακμής.

Στο ιατρείο μας η συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται από πολύ έμπειρους αισθητικούς και αφού πρώτα ο πελάτης ενημερωθεί από τον Ιατρό και ληφθεί λεπτομερές ιστορικό.

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για δερμοαπόξεση προσώπου; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha