Ραδιοσυχνότητες RF Σώματος και Προσώπου

radiosixnotites2
radiosixnotites3
radiosixnotites4

Ραδιοσυχνότητες – Τι είναι και σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζονται;

Την τελευταία πενταετία η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αισθητική δερματολογία. Το Venus Freeze διαθέτει ένα συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και παλμικού μαγνητικού πεδίου. Οι δυο αυτές πηγές ενέργειας αλληλοσυμπληρώνονται για να παρέχουν βέλτιστη θεραπεία χωρίς κίνδυνο.

Χρησιμοποιούνται 4 διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του πελάτη. Χωρίς επεμβατική διαδικασία το Venus Freeze αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό όπλο για τη σύσφιξη του δέρματος, την μείωση της κυτταρίτιδας, την αντιγήρανση και την περιμετρική μείωση (λιπόλυση).

Αποτελέσματα

Η αποτελεσματικότητα οφείλεται στη μεταφορά θερμικής ενέργειας κάτω από το δέρμα. Η αύξηση της θερμοκρασίας, ανώδυνα, προκαλεί τις αναπλαστικές λειτουργίες των κυττάρων αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Μπορούμε να μετρήσουμε από την πρώτη φορά μείωση του περιγράμματος 2 – 3 εκ. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος έχουμε μια θεαματική βελτίωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος.

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για ραδιοσυχνότητες; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha