Η τεχνολογία πλέον μας χάρισε ένα νέο πολύτιμο και πανίσχυρο όπλο, το πρωτοποριακό Gentlo, το μοναδικό 5 σε 1 Microneedling RF που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα της θεραπείας από την επιδερμίδα έως το χόριο και δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα στις υπερτροφικές ουλές και τις ραγάδες, αλλά και σε πλήθος άλλων αισθητικών προβλημάτων.

Πρόκειται για ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Χρησιμοποιούνται μικρές βελόνες επικαλυμμένες με χρυσό, ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις φυσικές διαδικασίες γένεσης νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι μια αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία αφού η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος δεν τραυματίζεται εξαιτίας της μόνωσης που διαθέτουν οι μικροβελόνες της ατομικής κεφαλής, η οποία προστατεύει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος από τη θερμική βλάβη και την επακόλουθη φλεγμονή.

Το μοναδικό 5 in 1 Microneedling RF

RF-Microneedle
Με μονωμένες και μη μονωμένες βελόνες – μέχρι και 2000 εφαρμογές.
Ιδανικό για αναγέννηση του δέρματος, για ακμή, υπερτροφικές ουλές, ραγάδες, σύσφιξη.

Πρόκειται για ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Χρησιμοποιώντας μια συστοιχία από επικαλυμμένες με χρυσό βελόνες, ενεργοποιούνται φυσικές διαδικασίες γένεσης νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ταυτόχρονα, λόγω της μόνωσης που διαθέτουν οι ακίδες, η εξωτερική επιφάνεια του δέρματος παραμένει ανεπηρέαστη.

Αποτελεί εξαιρετικά ασφαλή εφαρμογή για όλους τους φωτότυπους δέρματος (Fitzpatrick I-VI) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η μόνωση που διαθέτουν οι μικροβελόνες της ατομικής κεφαλής προστατεύει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος από τη θερμική βλάβη και την επακόλουθη φλεγμονή.

Plasma
Τεχνολογία πλάσματος για γρηγορότερη απορρόφηση των μικρομοριακών διαλυμάτων στο δέρμα, για αποστείρωση της περιοχής και σύσφιξη.
Η πλέον κατάλληλη θεραπεία για την Ακμή ή δέρματα με Ακμή. To plasma Handpiece δημιουργεί υψηλή αλλά ταυτόχρονα σταθερή δέσμη Plasma.
Μεταφέρει την ενέργεια του Πλάσματος στον ειδικά διαμορφωμένο υποδοχέα, εφαρμόζοντας το Plasma στην επιδερμίδα αυξάνεται σημαντικά η απορρόφηση των θεραπευτικών ουσιών σε βάθος , αφού προηγουμένως φροντίζει για την αποστείρωση και την αναζωογόνηση των κυττάρων της επιδερμίδας.

RF-Needle
Μονοπολικό RF – 1 ακίδας – για την επιλεκτική καταστροφή των σμηγματογόνων αδένων & των Blackheads
Δεν επηρεάζει την επιδερμίδα, θεραπεύει την ακμή στη ρίζα της, αποτρέπει την επανεμφάνιση

RF-Circle
Μονοπολικό RF – Για την ολική αναζωογόνηση του σύσφιξη του δέρματος. Σε συνδυασμό με την κεφαλή RF-Vaginal έχουμε και εξωτερική σύσφιξη και ανόρθωση των γεννητικών οργάνων. Με το μικρό μονοπολικό – κεραμικό RF στοχεύουμε σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει η θεραπεία (RF – Needle) αλλά και σε μικρά σημεία του σώματος με μεγάλη καμπυλότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά πριν και μετά τις θεραπείες

RF-Vaginal
Μονοπολικό RF (Τύπου Μπάρας) – Μη επεμβατική, μη αφαιρετική, μη χειρουργική θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων ειδικά για τη γυναίκα. Ειδική εργονομική σχεδίαση κεφαλής για την αναζωογόνηση, τη σύσφιξη και την ξηρότητα του κόλπου. Μόνο με 3-4 συνεδρίες ορατά και αισθητά αποτελέσματα. Η πιο ασφαλή μέθοδος σύσφιξης κόλπου στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για το Gentlo εδώ

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για τις νέες πρωτοποριακές θεραπείες με το GENTLO ; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha