Λιποαναρρόφηση για Άντρες

Τι είναι η Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική;

Αισθητική Ιατρική – Βελτίωση από τους αρχαίους χρόνους!

Οι προσπάθειες της αισθητικής Ιατρικής για βελτίωση της εξωτερική εμφάνισης του ανθρώπου χρονολογούνται από πολύ παλιά και προσαρμόζονται πάντα στις αισθητικές απαιτήσεις της εποχής.

Από αρχαίων χρόνων η υγιής και όμορφη όψη του ανδρικού σώματος ήταν αυτή του νέου με γραμμωμένους μύες και σφριγηλό δέρμα.

Ένα καλλίγραμμο σώμα σύμφωνα πάντα με τις αισθητικές αντιλήψεις της εποχής που ζούμε, επηρεάζει καίρια τον ψυχισμό και την συμπεριφορά μας.

Η ωραία αισθητική παρουσία, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας ανανεώνει ψυχικά και πνευματικά. Η κοιλίτσα και οι ευτραφείς γοφοί μπορεί να δηλώνουν ευμάρεια και «καλή ζωή» συχνά όμως μας γεμίζουν άγχος και αρνήσεις.

Το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα στους άντρες που η αποτελεσματική αντιμετώπισή του θέλει δυναμική παρέμβαση. Στους μηρούς, τους γοφούς, την κοιλιά, το στομάχι, τα γόνατα ή όπου αλλού υπάρχει τοπικό πάχος, το λίπος είναι ανθεκτικό και καλά οργανωμένο έτσι που δεν επηρεάζεται από την δίαιτα, τις μαλάξεις ή άλλες μη επεμβατικές μεθόδους (υπέρηχοι, φωτοθεραπεία, κ.α.). Με τις μεθόδους αυτές βέβαια δημιουργείται μία σχετική βελτίωση η οποία όμως διαρκεί πολύ λίγο.

Το πρόβλημα αναπαράγεται. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγεί ένας άντρας είναι η αφαίρεση του επιπλέον λίπους που προκαλεί την δυσμορφία στο περίγραμμα του σώματος. Από την δεκαετία του ’70 άρχισε να εφαρμόζεται η μέθοδος της λιπογλυπτική (λιποαναρρόφησης) για την θεραπεία του τοπικού πάχους.

Στην χώρα μας εφαρμόζεται εδώ και μία 20ετία περίπου.

Στα χρόνια που πέρασαν η μέθοδος εξελίχθηκε και βελτιώθηκε σε τέτοιο επίπεδο που σήμερα κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως από τις αισθητικές επεμβάσεις. Είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος όταν τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές και μπορεί να γίνει σε ένα καλά οργανωμένο ιδιωτικό ιατρείο. Από το 1987 εφαρμόζεται μία ειδική μέθοδος τοπικής αναισθησίας που κάνει την επέμβαση πιο ασφαλή, πιο εύκολη, ανώδυνη πετυχαίνοντας τελικά ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρόλο που θα περίμενε κανείς αφαιρώντας αυτή την μάζα του λίπους το δέρμα να χαλαρώσει και να κρεμάσει, εφαρμόζοντας μία ειδική τεχνική το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και σφιχτό αφενός και αφετέρου στα σημεία αυτά εξαφανίζεται και η κυτταρίτιδα που συνήθως υπάρχει. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου και της τοπικής αναισθησίας που χρησιμοποιείται είναι το ότι ο ασθενής μπορεί να σηκωθεί να κινείται κανονικά και την επόμενη μέρα να πάει στη δουλειά του.

Το αποτέλεσμα είναι σταθερό και μόνιμο, γιατί αφαιρείται ο λιπώδης ιστός τα λιποκύτταρα και αυτά δεν ξαναγίνονται.

Φωτογραφίες για λιποαναρρόφηση κοιλιάς

 • Before-ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
  After-ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
  ΠΡΙΝΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΜΕΤΑ
 • Before-Λιποαναρρόφηση σε Άνδρα
  After-Λιποαναρρόφηση σε Άνδρα
  ΠρινΛιποαναρρόφηση σε ΆνδραΜετά
 • Before-Λιποαναρρόφηση σε Άνδρα
  After-Λιποαναρρόφηση σε Άνδρα
  ΠρινΛιποαναρρόφηση σε ΆνδραAfter

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για λιποαναρρόφηση για άντρες; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

  captcha