Πλαστική Αιδοίων – Κόλπου & Πρωκτού

Αισθητική Γυναικολογία: Ανάπλαση – Χειρουργική Γεννητικών Οργάνων στις Γυναίκες

Η ανάπλαση του αιδοίου αποτελεί μέρος μιας σειράς αισθητικών παρεμβάσεων, που επιλέγονται βάση αναγκών, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι θεραπείες ανάπλασης και σύσφιξης του αιδοίου, συνηθέστερα μετά από τοκετό, είναι συχνές καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν απενοχοποιήσει τη συγκεκριμένη επέμβαση. Η ανάπλαση δεν έχει ηλικία, όπου υπάρχει χαλάρωση, υπερτροφία μικρών και μεγάλων χειλέων αλλά και περιττό λίπος στο εφήβαιο, μπορούν να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία και να ξανά νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους.

Αιδοιοπλαστική

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών υποβάλλονται σε μια αιδοιοπλαστική για ποικίλους λόγους. Η πλειοψηφία των γυναικών επιθυμούν τη βελτίωση της εμφάνισης του αιδοίου τους, διότι δεν είναι ικανοποιημένες με την εικόνα που αντικρίζουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου:

  • είναι ιδιαίτερα αυξημένα τα μεγάλα χείλη
  • είναι υπερτροφικά τα μικρά χείλη και
  • είναι αρκετά “πεσμένα” και χωρίς όγκο

Στις περιπτώσεις αυτές εκτός από το αισθητικό κομμάτι ενυπάρχουν και πρακτικά προβλήματα όπως:

  • να υπάρχει πόνος και δυσφορία κατά την ερωτική πράξη
  • να αισθάνεται ενόχληση όταν φοράει στενά ρούχα ή όταν αθλείται

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, η αιδοιοπλαστική είναι η λύση που θα τονώσει και θα αναζωογονήσει τη θηλυκή σας πλευρά.

Σύσφιξη Κόλπου

Η διαδικασία σύσφιξης του κόλπου, καθώς επίσης και η αναγέννηση της συγκεκριμένης περιοχής, μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση fractional CO2

LASER μεμονωμένα ή και σε συνδυασμό με μεσοθεραπείες με υαλουρονικό οξύ και βιοπεπτίδια.

Αναγέννηση Όγκου Χειλέων Αιδοίου

Επίσης, η αναγέννηση λόγω απώλειας όγκου των χειλέων του αιδοίου βελτιώνεται με τη χρήση υαλουρονικού οξέος ή και λίπους. Ειδικά το λίπος, ως αυτόλογη θεραπεία, αποτελεί λόγω της παρουσίας πολλών βλαστοκυττάρων αλλά και αυξητικών παραγόντων στο λιπώδη ιστό την καλύτερη δυνατή λύση. Πολλές φορές συνδυάζεται και με λιποαναρρόφηση στην περιοχή του εφηβαίου.

Λεύκανση Αιδοίου – Χειλέων και Πρωκτού

Η περίσσεια μελανίνης στην περιγεννητική περιοχή, ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες, αποτελεί ένα προβληματισμό των γυναικών και πλέον μπορούμε με την χρήση peeling ή και fractional CO2 LASER να πετύχουμε τη λεύκανση και αναζωογόνηση της περιοχής. Ακόμη και στην περιθηλαία περιοχή, μετά από το θηλασμό, αλλά και λόγω της περίσσειας της μελανίνης εφαρμόζεται με πολύ θεαματικά αποτελέσματα η συγκεκριμένη θεραπεία.

Ενημερωθείτε λοιπόν από τον Πλαστικό χειρουργό για όλες τις επιλογές rejuvanation της περιγεννητικής περιοχής και επιλέξτε την θεραπεία που σας ταιριάζει. Η λήψη ιατρικού ιστορικού αλλά και η λεπτομερής κλινική εξέταση κρίνονται άκρως απαραίτητα πριν από οποιαδήποτε θεραπεία.

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για αισθητική γυναικολογία; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha