Πλαστική Στήθους – Αύξηση και Προσθετική

cover

Τι είναι η Προσθετική Στήθους;

Από τη στιγμή που αποδείχθηκε ιατρικά ότι τα ενθέματα σιλικόνης δε δημιουργούν προβλήματα στην υγεία, η επέμβαση αύξησης μαστών άρχισε με πολύ γρήγορους ρυθμούς να γίνεται όλο και ποιο συχνή.

Σε οποιαδήποτε ηλικία μετά τα 18 το άτομο, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να υποβληθεί σε αυξητική στήθους. Τα ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος απόρριψης από τον οργανισμό. Για την αυξητική μαστών χρησιμοποιούνται ενθέματα τα οποία διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

  1. αυτά που περιέχουν σιλικόνη και
  2. αυτά που περιέχουν φυσιολογικό ορό.

Και τα δύο είναι εξίσου ασφαλή. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και στην αφή, η σιλικόνη τοποθετείται είτε μερικώς κάτω από τον μυ του θωρακικού τοιχώματος (dual plane) είτε κάτω από την περιτονία του μυός (sub fascial).

Αύξηση Στήθους - Ανόρθωση Στήθους

Το μέγεθος των ενθεμάτων εξαρτάται, κυρίως από τις επιθυμίες του ίδιου του ατόμου αλλά και από το σωματότυπό του, δηλαδή τη διάμετρο του θώρακα, απόσταση των θηλών από την υπομάστιο, το ήδη υπάρχων μέγεθος κ.α Η ουλή μπορεί να γίνεται είτε γύρω από τη θηλή (περιθηλαία) σε περιπτώσεις μικρού βαθμού πτώσης είτε στην υπομάστιο πτυχή. Υπάρχουν και ενθέματα που αυξομειώνονται σε όγκο και μετά την επέμβαση. Με την επέμβαση αυτή δεν επηρεάζεται ο θηλασμός.

Υπάρχουν δύο τύποι ενθεμάτων:

  1. τα ανατομικά που έχουν σχήμα δακρύου, το ύψος τους είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από το πλάτος τους και πιο σπάνια ίδιο με το πλάτος τους. Χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα με λιγότερο τονισμένο ντεκολτέ.
  2. Και τα στρογγυλά ενθέματα, τα οποία μπορούν να επιτύχουν μικρού, μεσαίου και μεγάλου βαθμού προβολή. Εδώ έχουμε μεγαλύτερο γέμισμα στην περιοχή του ντεκολτέ με γέμισμα του μαστού στον άνω πόλο.
Αύξηση Στήθους - Ανόρθωση Στήθους
Αύξηση Στήθους - Ανόρθωση Στήθους

Ανάρρωση μετά από Αυξητική Στήθους

Η επέμβαση έχει διάρκεια 1,5 – 2 ώρες υπό γενική αναισθησία. Μια εβδομάδα μετά μπορεί το άτομο να επιστρέψει στη δουλειά του. Μπορεί να ξεκινήσει γυμναστική με αερόβιες ασκήσεις μετά από 21 ημέρες και για 2 – 4 εβδομάδες που το στήθος είναι αρκετά ευαίσθητο, συνιστάται να αποφεύγεται η σεξουαλική επαφή. Η ασθενής χρειάζεται να παραμείνει προληπτικά για ένα βράδυ στην κλινική για ιατρική παρακολούθηση και αφαίρεση των παροχετεύσεων την επόμενη ημέρα. Μια μικρή σχετικά απώλεια βάρους δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Περιστατικό Αυξητικής Στήθους – Πριν και Μετά

Ανόρθωση και αυξητική στήθους με ενθέματα ergonomix MOTIVA. Άρτιο αποτέλεσμα ακολουθώντας κατά γράμμα τις αρχές της πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.

Δείτε τις φωτογραφίες πριν την επέμβαση και μετά από 5 μήνες.

αύξηση στήθους πριν και μετά
αύξηση στήθους πριν και μετά
αύξηση στήθους πριν και μετά

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για αύξηση στήθους; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha