Αφαίρεση Ραγάδων – Θεραπεία

Τι είναι και πως φεύγουν οι Ραγάδες – Ραβδώσεις

Οι ραγάδες ή ραβδώσεις αποτελούν ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Είναι ένας τύπος ατροφικών ουλών που προκαλούνται από την απότομη διάταση του δέρματος κυρίως στους μηρούς, στο στήθος, στην κοιλιά, στα μπράτσα και στην πλάτη. Εμφανίζονται ως οριζόντιες ή κάθετες γραμμές του δέρματος οι οποίες μπορεί να έχουν κόκκινο ή μωβ χρώμα όταν είναι πρόσφατες, ή γίνονται άσπρες με το πέρασμα του χρόνου. Παλαιότερα θεωρούνταν ένα πρόβλημα μη αναστρέψιμο, ωστόσο με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της ιατρικής αισθητικής πλέον μπορούν να καταπολεμηθούν, με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και την υφή του δέρματος.

Ποια είναι τα αίτια δημιουργίας των ραβδώσεων;

 Τα αίτια που οδηγούν σε ραγάδες είναι ποικίλα, εκ των οποίων τα σημαντικότερα είναι τα εξής:

  • Απότομη αύξηση ύψους κατά την εφηβεία
  • Αυξομειώσεις βάρους
  • Κληρονομικότητα (όσον αφορά την ποιότητα του δέρματος)
  • Ορμονικές μεταβολές κατά την εφηβεία και την εγκυμοσύνη
  • Λήψη φαρμάκων (κυρίως κορτικοστεροειδών)
  • Απότομη αύξηση μυϊκής μάζας στους αθλητές

Οι καλύτερες θεραπείες ραβδώσεων

Το Fractional CO2 laser και το αυθεντικό Dermapen 4, αποτελούν πολύτιμες θεραπείες για την επιτυχή αντιμετώπιση των ραγάδων. Το Fractional CO2 laser, χάρη στην ελεγχόμενη δράση του μέσω της τμηματικής σάρωσης, πετυχαίνει τη διόρθωση των ραβδώσεων καθώς διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης και αναγέννησης του δέρματος. Αντίστοιχα, το αυθεντικό Dermapen 4 είναι μια θεραπεία ιατρικής αισθητικής, η οποία με τις μικροσκοπικές βελόνες που είναι προσαρμοσμένες στο άκρο της συσκευής προκαλεί σχεδόν ανώδυνα έναν ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, προάγοντας με αυτό τον τρόπο την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Δυο ενδεδειγμένες και δημοφιλείς θεραπείες για την αντιμετώπιση των ραγάδων, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στις οποίες οι συνεδρίες γίνονται ανά μήνα.

Αντιμετώπιση ραβδώσεων με Gentlo RF

Η τεχνολογία πλέον μας χάρισε ένα νέο πολύτιμο και πανίσχυρο όπλο, το πρωτοποριακό Gentlo, το μοναδικό 5 σε 1 Microneedling RF που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα της θεραπείας από την επιδερμίδα έως το χόριο και δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα στις υπερτροφικές ουλές και τις ραγάδες, αλλά και σε πλήθος άλλων αισθητικών προβλημάτων.

Πρόκειται για ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Χρησιμοποιούνται μικρές βελόνες επικαλυμμένες με χρυσό, ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις φυσικές διαδικασίες γένεσης νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι μια αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία αφού η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος δεν τραυματίζεται εξαιτίας της μόνωσης που διαθέτουν οι μικροβελόνες της ατομικής κεφαλής, η οποία προστατεύει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος από τη θερμική βλάβη και την επακόλουθη φλεγμονή.

Μια πρωτοποριακή και εξαιρετική θεραπεία αντιμετώπισης ραγάδων κάθε τύπου, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλο το έτος, με συχνότητα θεραπειών που πραγματοποιείται σε διάστημα 15-20 ημερών.

Σας ενδιαφέρει μια ενημέρωση για αντιμετώπιση ραγάδων; – Επικοινωνήστε για εξέταση, κόστος & τιμές

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες

    captcha