Προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές: Θεραπείες για ένα λαμπερό πρόσωπο και σώμα

Dr Andreas Moutsoudis Team

Προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές: Θεραπείες για ένα λαμπερό πρόσωπο και σώμα

Καλοκαίρι σημαίνει λαμπερό πρόσωπο και αψεγάδιαστο σώμα, και για να επιτύχετε αυτά τα αποτελέσματα, χρειάζεται να γνωρίζετε τις κατάλληλες θεραπείες για τις ανάγκες του δέρματός σας. Παρουσιάζουμε εδώ τις τρεις κορυφαίες θεραπείες που σας συνιστούμε πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση

Ο καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και την εξάλειψη της ακμής αλλά και των σημαδιών που αφήνει αυτή στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ένα μέλος της ομάδας μας θα εφαρμόσει μια ελαφρά απολεπιστική ουσία πάνω στο δέρμα σας, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονώντας την επιδερμίδα. Ο καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πόρων, τη βελτίωση του τόνου του δέρματος και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας, προσφέροντας σας ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.

Μάθετε περισσότερα για την δερμοαπόξεση εδώ

Αποτρίχωση σώματος και περιοχής του μπικίνι

Η αποτρίχωση σώματος και της περιοχής του μπικίνι είναι μια δημοφιλής θεραπεία για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και την επίτευξη μιας λείας επιδερμίδας. Η αποτρίχωση σώματος και περιοχής του μπικίνι θα σας χαρίσει ένα απαλό και λείο δέρμα για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας στιγμές. Με το πανίσχυρο Coolite PRO XL που διαθέτουμε στο ιατρείο μας, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Ενημερωθείτε για την αποτρίχωση με το Coolite PRO XL εδώ

Μεσοθεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την επίτευξη ενός λείου και σφριγηλού δέρματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εισάγεται ένας συνδυασμός θρεπτικών ουσιών, όπως βιταμίνες, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα, στον πυκνό ιστό κάτω από την επιδερμίδα. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας, τη διάσπαση των λιπών και την αναδόμηση των ιστών. Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και να βελτιώσει τη σφριγηλότητα και την υφή του δέρματος σας.

Μάθετε περισσότερα για τη μεσοθεραπεία σώματος εδώ.

Για να απολαύσετε ένα λαμπερό πρόσωπο και σώμα το καλοκαίρι, συνιστούμε να επισκεφθείτε το ιατρείο μας για να σας παρουσιάσουμε αυτές τις εξειδικευμένες θεραπείες. Ο γιατρός Δρ. Ανδρέας Μουτσούδης και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα διαμορφώσουν μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για εσάς, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που θα ενισχύσουν την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή σας.