Αποτρίχωση Coolite PRO Laser – Μη Επεμβατική Χειρουργική

Αποτρίχωση Laser Coolite PRO
Αποτρίχωση Laser Coolite PRO
Αποτρίχωση Laser Coolite PRO

Αποτρίχωση με Coolite PRO XL

Καινοτόμο Διοδικό Laser για θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης, το πρώτο με χρήση οπτική ίνας!

Πρόκειται για το πρώτο υψηλής ισχύς Διοδικό Laser με χρήση τεχνολογίας Fiber Coupled Diode (οπτικής ίνας) για αποτρίχωση.

Η γεννήτρια Laser βρίσκεται στο εσωτερικό του μηχανήματος αντί της κεφαλής. Η ενέργεια μεταφέρεται μέσω οπτικής ίνας στο σημείο που στοχεύουμε με αποτέλεσμα να έχουμε ομοιόμορφη κατανομή ενέργειας και υψηλή ισχύ, συνεχούς κύματος.

Το σύστημα ψύξης Sapphire εξασφαλίζει την αξιόπιστη και συνεχή ψύξη 0℃ έως 5℃ στην επιφάνεια του δέρματος, προσφέροντας απόλυτη  άνεση και ασφάλεια. Ακόμη, επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και λιγότερη απώλεια ενέργειας στο δέρμα και τους ιστούς.

Ο μηχανισμός της μόνιμης αποτρίχωσης στηρίζεται στη δημιουργία θερμότητας στη ρίζα της τρίχας και στην καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων, μέσω της επιλεκτικής απορρόφησης του φωτός του Laser από τη μελανίνη της τρίχας.

Το μονοχρωματικό αυτό φως, εμφανίζει μεγαλύτερο βαθμό απορρόφησης από τη μελανίνη σε σχέση με συστήματα ευρέος φάσματος (IPL), χωρίς να προκαλεί βλάβες στο περιβάλλοντα ιστό της τρίχας.

Επίσης, το μήκος κύματος 810nm εμφανίζει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα σε σχέση με το Laser Αλεξανδρίτη, αυξάνοντας επιπλέον την αποτελεσματικότητά του, ενώ η δυνατότητα ταυτόχρονης ψύξης του ιστού στους από 0οC  έως 5οC προστατεύει την ευαίσθητη δομή της επιδερμίδας και αυξάνει την άνεση της θεραπείας.

Το κάθε περιστατικό εξετάζεται και παρακολουθείται μεμονωμένα από ιατρό, ενώ η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρο και εξειδικευμένο χειριστή.

Ενημερωτικό βίντεο