Ποια φροντίδα του δέρματός σας, είναι η κατάλληλη για την ηλικία σας

Είναι η φροντίδα του δέρματός σας κατάλληλη για την ηλικία σας;

Ποια φροντίδα του δέρματός σας, είναι η κατάλληλη για την ηλικία σας

Είναι η φροντίδα του δέρματός σας κατάλληλη για την ηλικία σας;

Λοσιόν, Botox, Dysport, εμφυτεύματα, Λέιζερ, νήματα … είναι υπέροχο να έχετε τόσα πολλά είδη περιποίησης επιδερμίδας, αλλά πώς ξέρετε πότε πρέπει να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε; Σε ποια ηλικία πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε να προσθέσετε ένα (ή περισσότερα) από αυτά στη ρουτίνα σας; Και, είναι ποτέ αργά να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάτι; Παρακάτω μερικά Tips που μπορεί να σας κατατοπίσουν:

Στα 20 :

 • ΠΟΤΈ δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να βάζετε αντηλιακό το πρόσωπό σας, το λαιμό, το στήθος και τα χέρια σας κάθε πρωί. Ξεκινήστε στην εφηβεία ή στα 20 σας, αν μπορείτε. Αυτά τα 30 δευτερόλεπτα που επενδύετε μια φορά την ημέρα θα σώσει το δέρμα σας από χρόνια γήρανσης.
 • Εφαρμόστε μια καθημερινή φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας σας, όπως ένα καλό αντιοξειδωτικό κάτω από το αντηλιακό σας το πρωί, ακολουθούμενο από μια καλή κρέμα ενυδάτωσης. Τη νύχτα, χρησιμοποιήστε μια κρέμα με βιταμίνη Α.
 • Μην “διορθώνετε’’ προβλήματα που δεν έχετε. Εάν είστε 25 ετών και δεν έχετε ρυτίδες έκφρασης, ξεκινώντας Botox / Dysport απλά σπαταλάτε το χρόνο και τα χρήματά σας. Ξεκινήστε μόνο όταν αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα και συμβουλευτείτε τον ιατρό σας και ποιος ξέρει, μπορεί είστε τυχερή και να μην το χρειαστείτε ποτέ!

Στα 30 σας:

 • Συνήθως στην ηλικία των 30-35 ετών στις περισσότερες γυναίκες και άνδρες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες γραμμές γήρανσης γύρω από τα μάτια, στα χείλη και στο μεσόφρυο. Αυτή είναι συνήθως η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε προληπτικά θεραπεία με Botox 2-3 φορές το χρόνο, με ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του από τον πλαστικό χειρουργό σας, να τοποθετεί δηλαδή τόσο όσο χρειάζεται. Έτσι το αποτέλεσμα που θα προκύψει να είναι φυσικό και να μην είναι εύκολα αντιληπτό, καθώς και να μην διαταράσσονται τα χαρακτηριστικά και η αρμονία του προσώπου.
 • Σχεδόν όλοι στην ηλικία των 30 μπορούν να επωφεληθούν από την ανανέωση του δέρματος που προσφέρει η φωτοανάπλαση Energist VPL. Καθαρίζει μικρές καφέ κηλίδες, διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία και παράγει λίγο κολλαγόνο που βελτιώνει την υφή του δέρματος και βοηθάει στην εξάλειψη προβλημάτων που προκύπτουν από την Γενετική και περιβαλλοντική γήρανση και την ακμή.

Στα 40 σας:

 • Τα ενέσιμα εμφυτεύματα ή αλλιώς fillers μπορούν να βοηθήσουν στα πρώιμα σημάδια απώλειας όγκου (χαλάρωση), τα οποία επηρεάζουν τις περισσότερες γυναίκες / άνδρες μέχρι την ηλικία των 40-50 ετών. Ξεκινώντας με μια σύριγγα ή δύο από το υλικό πλήρωσης υαλουρονικού οξέος 1-2 δύο φορές το χρόνο καθυστερεί την χαλάρωση. Γενικά αυτό που συνιστάται είναι να ακολουθείτε εξατομικευμένες θεραπείες, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, γι’ αυτό συμβουλευτείτε το γιατρό σας για ένα φυσικό και ασφαλές αποτέλεσμα και για την συντήρησή του.
 • Επίσης τo Lifting με νήματα PDO και PLLA είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος, που μειώνει την χαλάρωση του προσώπου και του σώματος, χωρίς επέμβαση.Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα, που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Αποτελούν μια εξαιρετική, μη χειρουργική εναλλακτική, για τα άτομα εκείνα που έχουν μια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Στα 60 σας:

 • Το δέρμα σας μπορεί ακόμα να βελτιωθεί αισθητά και με ασφάλεια με αυτές τις Θεραπείες , χρειάζεται μόνο λίγο περισσότερο χρόνο, περισσότερες θεραπείες και λίγο περισσότερα έξοδα.

Και, μερικές καλές συμβουλές για όλες τις ηλικίες:

 • Μην πιστεύετε σε όλα όσα ακούτε από εμπόρους ή φίλους. Κάνετε τη δική σας έρευνα στο διαδίκτυο (σε αξιόπιστους χώρους) και μιλήστε με το γιατρό σας, αλλά επίσης να λάβετε υπόψη το δικό σας δέρμα και τις αντιδράσεις του. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, οπότε αυτό που λειτουργεί για άλλους μπορεί να μην λειτουργήσει για εσάς.
 • Μην ξεκινήσετε περισσότερα από ένα νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας κάθε φορά.
 • Θυμηθείτε ότι χρειάζεται συχνά 1-3 μήνες για να δείτε ευεργετικό αποτέλεσμα ενός νέου προϊόντος περιποίησης της επιδερμίδας.