Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε πληρέστερα για όλες τις After sun και φθινοπωρινές θεραπείες του ιατρείου μας δωρεάν

Η επιδερμίδα μας μετά το καλοκαίρι χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα λόγω της αυξημένης έκθεσης στον ήλιο. Η συσσώρευση νεκρών κυττάρων κάνει το δέρμα θαμπό, τραχύ και αφυδατωμένο. Η χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία έχει αθροιστική δράση και αυξάνει τον κίνδυνο δημιουργίας ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Επιπλέον, η εμφάνιση κηλίδων και πανάδων, οι οποίες οφείλονται στην διαταραχή της μελανίνης από την υπεριώδη ακτινοβολία, δημιουργούν ανομοιομορφία στην όψη του δέρματος.

Για την αποκατάσταση της επιδερμίδας προτείνουμε τις εξής θεραπείες:

Δερμοαπόξεση και καθαρισμός του προσώπου για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
PRX Peeling που συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας και είναι απόλυτα ασφαλές και σε μαυρισμένες επιδερμίδες
Μεσοθεραπεία με αντιοξειδωτικά συστατικά για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος
Microneedling & RF Microneedling θεραπείες που ενισχύουν την ανάπλαση του δέρματος διεγείροντας το κολλαγόνο.

Λάμψτε την Πρωτοχρονιά με τα Ειδικά Πακέτα Ομορφιάς!

Ανακαλύψτε τα μοναδικά πακέτα Πρωτοχρονιάς που θα σας χαρίσουν λάμψη και αυτοπεποίθηση! Απολαύστε θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών για να νιώθετε και να δείχνετε πιο όμορφες από ποτέ.

Θεραπεία Λάμψης με Vit C Δερμοαποξεση + Plasma + VitC

Μεσοθεραπεία Προσώπου + Laser Μπικίνι + Μασχάλες

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με τη λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας!

Για αναγέννηση του δέρματος , για ακμή, υπερτροφικές ουλές, ραβδώσεις, σύσφιξη

Το πρωτοποριακό Gentlo, το μοναδικό 5 σε 1 Microneedling RF που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα της θεραπείας από την επιδερμίδα έως το χόριο και δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα στις υπερτροφικές ουλές και τις ραβδώσεις, αλλά και σε βελτίωση υφής δέρματος λάμψη και φωτεινότητα, ασφαλές και ανώδυνο.

Αξιολόγηση από την Google για το Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής

Ιωάννα Μάχο
17 Αύγ 2024
google G review logo
Παρά πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Μαρία που πάντα με προσέχει πολύ, και είναι πολύ ευγενική και επαγγελματίας μαζί μου Το περιβάλλον είναι πάντα πεντακάθαρο!
Argyrw Niti
26 Ιούν 2024
google G review logo
Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον ιατρό κ τα κορίτσια που εργάζονται στο ιατρείο. Με ενδιαφέρον και προσοχή αντιμετώπισαν κάθε μου πρόβλημα και ανησυχία . Τους ευχαριστώ πολύ!
Tasos Diamantis
26 Ιούν 2024
google G review logo
Η εμπειρία μου από το ιατρείο και τις υπηρεσίες του γιατρού, Κου Μουτσούδη ήταν εξαιρετική. Ο dr Μουτσούδης είναι ένας άριστος επιστήμονας, πεπειραμένος με υπομονή και κατανόηση για τις ανάγκες των ασθενών. Επιπλέον, οι συνεργάτιδες του στο ιατρείο είναι ευγενέστατες και άρτια καταρτισμένες. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και τον ευχαριστώ πολύ.
Eleftheria Katseli
26 Ιούν 2024
google G review logo
Έκανα μια μικρή επέμβαση στο πρόσωπο, κάτω από το μάτι με 6 ράμματα. Είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τις οδηγείς του γιατρού μέσα σε 6 μήνες δεν φαίνεται τίποτα! Δε μπορούσα να το φανταστώ. Μπράβο στο γιατρό κ στο team του!

Ο πλαστικός χειρουργός σας στη Θεσσαλονίκη – Dr. Ανδρέας Μουτσούδης

Κύρια επιδίωξη μου, λοιπόν, ως πλαστικός χειρουργός είναι η δημιουργία όμορφων συναισθημάτων μέσα από τη βελτίωση, τη διόρθωση, την αποκατάσταση, τη φροντίδα. Με βάση πάντα την ιατρική και χειρουργική γνώση, την εγχειρητική κρίση, την ηθική συμπεριφορά και την ικανότητα της διαπροσωπικής επικοινωνίας δίνονται αποτελεσματικές λύσεις.

Γνωρίστε το Ιατρείο μας Μέσα από την Εικονική Περιήγηση

Καλώς ήρθατε στην εικονική περιήγηση του ιατρείου μας! Εδώ, θα γνωρίσετε τον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, από την υποδοχή και τον άνετο χώρο αναμονής, μέχρι τα εξεταστήρια και το σύγχρονο εργαστήριό μας.

Οι χώροι μας είναι εξοπλισμένοι με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία, διατηρούνται πάντα καθαροί και τακτοποιημένοι, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Ο χώρος θεραπείας μας προσφέρει άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια των θεραπειών, και το γραφείο του γιατρού μας εξασφαλίζει ένα ήρεμο περιβάλλον για τις προσωπικές σας συζητήσεις και τη συμβουλευτική.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε διαδικτυακά και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα από κοντά, καθώς η φροντίδα και η υγεία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.